El CF Igualada femení no deixa de lluitar i suma un punt valuós de la visita al camp de l’Europa

El Club Futbol Igualada femení empata a 2 al camp de l’Europa gràcies a un gol al tram final.

El partit no va començar gaire bé per a les blaves que van veure com l’Europa marcava l’1 a 0 als 5 minuts de la primera part. Tot i així, les jugadores de l’Igualada van començar a arribar a la porteria contrària i, als 18 minuts, Mar Serracanta va transformar un penal que suposava l’empat a 1. A la represa, els dos equips es van bolcar a la porteria contrària i el conjunt barceloní va poder marcar el 2 a 1. Era un gerro d’aigua freda per a les igualadines que, tot i així, no es van desesperar. Quan faltava un quart d’hora per acabar, Helena Vives va aconseguir l’empat a dos amb una gran rematada, un resultat que ja no es va moure més. Amb aquest resultat, el conjunt de la capital de l’Anoia és 6è a la classificació de Primera Divisió Nacional.

El pròxim partit del Club Futbol Igualada femení serà el 9 de gener a les Comes contra l’Osca.