El CF Igualada femení no es rendeix en camp moment i aconsegueix empatar a 5 contra l’Europa als últims instants

El Club Futbol Igualada femení empata a 5 contra l’Europa gràcies a 2 gols que va marcar als últims minuts.

El partit va ser molt igualat durant tota l’estona i al descans, el marcador ja era d’empat a 3. Els gols de les igualadines a la primera part els van aconseguir Ariadna Ramos, que en va fer dos, i Marina Salanova. A la represa, les jugadores barcelonines es van plantar diverses vegades a l’àrea de l’Igualada i van aconseguir dos gols més que suposaven el 3 a 5. Tornava a ser un final complicat per a les blaves, que veien que podien tornar a perdre un altre partit. Ara bé, als últims minuts l’equip de la capital de l’Anoia va fer un salt de qualitat i quan faltava poc per acabar, Jana Marimon i Marina Salanova van marcar dos gols que suposaven el 5 a 5 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp de l’Osca.