El CF Igualada femení no pot contra el líder

El Club Futbol Igualada femení perd a les Comes contra el Levante las Planas per 0 a 3 i suma 9 jornades sense conèixer la victòria.

Les blaves es van enfrontar al líder de Primera Divisió Nacional en que va suposar el debut de David Miras i Joan Bosch a la banqueta. El partit va començar malament, quan el Levante las Planas va marcar el 0 a 1 i encara no s’havia complert el primer minut. Tot i així, les igualadines es van refer i es van plantar diverses vegades a l’àrea rival. Ara bé, quan faltava poc per arribar el descans l’equip de Sant Joan Despí va aconseguir el 0 a 2. A la represa, el Levante va portar la iniciativa i va aconseguir el 0 a 3 definitiu. Amb aquesta derrota,  el conjunt igualadí és 5è per la cua a la classificació de Primera Divisió Nacional.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Vic Riuprimer.