El CF Igualada femení pateix, però acaba imposant-se a l’At. Vilafranca

El Club Futbol Igualada femení s’imposa a l’Atlètic Vilafranca per 3 a 1 i ja és líder a la classificació de Preferent.

Les blaves no van començar gaire bé i van encaixar el 0 a 1 als 13 minuts. Amb tot, l’equip de la capital de l’Anoia no es va donar per vençut i poc abans del descans Maria Florentín va aconseguir l’empat a 1. A la represa, les igualadines van sortir molt concentrades i van assetjar la porteria contraria amb atacs constants. Quan faltaven 9 minuts per acabar, Anna Bernadí va marcar el 2 a 1. En temps afegit, Paula Bohigas va aconseguir el 3 a 1 definitiu.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Preferent. El proper partit del Club Futbol Igualada femení serà el 12 de desembre a les Comes contra el Sant Cugat.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador de l’Igualada, Víctor Torrijos