El CF Igualada femení perd a casa contra l’Estartit (1-2), amb un gol als últims instants

El Club Futbol Igualada femení va perdre a casa contra l’Estartit per 1 a 2 i ara ocupen la zona mitjana de la classificació de Segona Divisió. El partit va ser molt igualat als primers minuts, tot i que el conjunt gironí va aconseguir marcar als 30 minuts de la primera part. A la represa, l’Igualada va aconseguir marcar quan només faltava un quart d’hora per acabar el partit. Aquest gol semblava que seria l’inici de la remuntada, però pocs minuts després, l’Estartit va tornar a marcar i va deixar el resultat amb l’1 a 2 definitiu. Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp de l’AEM de Lleida.