El CF Igualada femení perd a Son Sardina (2-1) tot i començar marcant

El partit va ser molt igualat a la primera part, amb oportunitats per part dels dos equips. Als 35 minuts, Marina Salanova va aconseguir el 0 a 1 un resultat que donava esperances a les blaves. Amb aquest gol les jugadores de l’Igualada van buscar la porteria contrària, però no van poder ampliar el marcador. Als primers intents de la segona meitat, el conjunt de la capital de l’Anoia va tenir dues oportunitats clares per sentenciar el partit, però la portera mallorquina les va desbaratar. Al cap d’uns minuts el Son Sardina va aconseguir l’empat a un, en un llançament de falta. 10 minuts més tard, l’equip mallorquí va aconseguir el 2 a 1, un resultat que ja no es mouria més. Amb aquesta derrota, el Club Futbol Igualada femení ha baixat fins al 9è lloc a la classificació de Segona Divisió. El Club Futbol Igualada femení descansarà aquest cap de setmana. El pròxim partit serà l’11 de març en què rebrà a les Comes el Barça B.