El CF Igualada femení perd al camp de La Roca PBB en un partit que es va tòrcer a la segona part

El Club Futbol Igualada femení perd al camp de La Roca PBB per 4 a 1 en un enfrontament que es va resoldre a la segona part.

Les blaves van començar marcant gràcies a un gol de Marina Salanova als 21 minuts. Tot i així, l’equip vallesà va reaccionar i al cap de poc va aconseguir empatar. A la represa, les igualadines no van estar tan efectives i això ho va aprofitar l’equip de La Roca per marcar el 2 a 1. Les blaves van seguir buscant la manera de tornar a neutralitzar el marcador, però no va poder ser. A més, al tram final el conjunt de la Roca va marcar dos gols més que suposaven el 4 a 1 definitiu. Ara l’equip igualadí és 4rt a la classificació de la fase d’ascens a Primera Nacional.

El proper partit del Club Futbol Igualada femení serà el diumenge de la setmana vinent. Rebrà a les Comes la visita del Cornellà.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador de l’Igualada, Víctor Torrijos