El CF Igualada femení perd al camp del Barça B, tot i lluitar fins al final

El Club Futbol Igualada femení va perdre al camp del Barça B per 4 a 1 en un partit que es va complicar de bon començament.

El conjunt igualadí va rebre dos gols molt matiners. De fet, al minut 15 ja perdia per 2 a 0, el que va condicionar l’enfrontament. A més, les blaves patien diverses baixes, el que encara ho complicava més. Tot i així, l’equip de la capital de l’Anoia va pujar a l’atac i quan faltava poc per arribar al descans Laura Marcet va reduir distàncies amb el que significava el 2 a 1. De tota manera, a la segona part les jugadores del Barça van ser superiores i van marcar dos gols més que van suposar el 4 a 1 final. Ara l’Igualada ocupa la 10a posició a la classificació de Segona Divisió.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes del Seagull, el líder de la categoria.