El CF Igualada femení perd al camp del Collerense (1-0) amb un gol als últims minuts

El Club Futbol igualada femení va perdre al camp del Collerense per 1 a 0 en el penúltim partit de lliga. El conjunt igualadí va dominar durant la primera part i va disposar de diverses ocasions per perforar la porteria contrària. A la mitja part el resultat era d’empat a zero, però amb l’Igualada bolcat a l’atac. A la segona meitat, la situació va canviar i l’enfrontament es va anivellar. D’aquesta manera, el Collerense va agafar la iniciativa i va començar a arribar amb claredat a l’àrea de l’Igualada. Quan faltaven 8 minuts per acabar el partit, el conjunt mallorquí va aconseguir marcar l’1 a 0, un resultat que ja no es mouria més. Ara l’Igualada ocupa el 7è lloc a la classificació de Segona Divisió. Aquest diumenge l’Igualada disputarà l’últim partit de lliga a les Comes contra l’Estartit.