El CF Igualada femení perd a Pallejà (2-1) i continua sense puntuar en quatre jornades consecutives

El Club Futbol Igualada femení va perdre al camp del Pallejà per 2 a 1 en la que significa la 4a derrota consecutiva. El conjunt igualadí va sortit molt fort i als 11 minuts Míriam Solias va marcar l’1 a 0 amb un sensacional llançament de falta. De tota manera, l’equip del Baix Llobregat va marcar l’empat a 1 pocs minuts després en una errada defensiva. Quan faltava un minut per arribar al descans, el Pallejà va aconseguir el 2 a 1, un gol que va caure com un gerro d’aigua freda A la represa  l’Igualada va avançar les línies, però no es creaven gaires ocasions de perill. Al tram final, el partit va ser vibrant per part dels dos equips, però el marcador es va mantenir amb el 2 a 1 a favor del Pallejà. Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Segona Divisió femenina. El pròxim partit serà el 3 de desembre contra el Collerense.