El CF Igualada femení perd al camp del Pardinyes en patir una remuntada a la segona part

El Club Futbol Igualada va perdre al camp del Pardinyes de Lleida per 3 a 1, en una mala segona part.

El conjunt igualadí va començar amb un joc directe i va disposat de diverses ocasions per marcar, sobretot a pilota aturada. Això va servir perquè Mariona Marsal aconseguís el 0 a l als 32 minuts. A la represa, les jugadores de l’Igualada van perdre el control del joc i el Pardinyes ho va aprofitar per donar la volta al marcador, amb el que suposava el 2 a 1. Als últims minuts del partit, el conjunt lleidatà va marcar el 3 a 1, que ja seria el resultat definitiu.

L’Igualada femení jugarà aquest diumenge a les Comes contra l’Espanyol B en un partit que començarà a les 16h.