El CF Igualada femení perd al camp del Sant Gabriel (2-0), tot i fer un bon partit

El Club Futbol Igualada femení va perdre al camp del Sant Gabriel per 2 a 0 i ha baixat fins al 9è lloc a la classificació de Segona Divisió. Els dos equips van sortir clarament a l’atac i van arribar a la porteria contrària en diverses ocasions. De tota manera, el conjunt de Sant Adrià del Besós va marcar l’1 a 0 quan faltava poc per arribar al descans. A la represa, el Sant Gabriel va avançar les línies i va aconseguir el 2 a 0, un marcador que es mantindria fins al final. Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a la Segona Divisió femenina. El pròxim partit de l’Igualada serà d’aquí a dos dissabtes contra l’Espanyol B.