El CF Igualada femení perd al camp del Vic Riuprimer, tot i fer un bon joc

El Club Futbol Igualada femení perd al camp del Vic Riuprimer per 4 a 1 tot i que va començar marcant.

Les blaves es van avançar amb un gol d’Helena Vives als 5 minuts de la primera part. Era un bon presagi per trencar la mala ratxa de resultats. A partir d’aquí, les jugadores igualadines van fer un bon joc, però quan faltaven 10 minuts per al descans el conjunt vigatà va aconseguir l’empat a 1. A la represa, l’equip igualadí no va estar tan vertical, un fet que van aprofitar les jugadores osonenques. El Vic Riuprimer va fer dos gols més que deixaven el partit amb un aparatós 3 a 1 que a al tram final es convertiria amb el 4 a 1 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita de l’Europa.