El CF Igualada femení perd el primer partit de lliga contra el Collerense (1-2) als últims instants

El Club Futbol Igualada femení va perdre el primer partit de lliga a les Comes contra el Collerense per 1 a 2. El conjunt igualadí va començar guanyant gràcies a un gol d’Aroney als 2 minuts de la primera meitat. Semblava que el marcador es podria incrementar, però a la represa tot va canviar. L’equip balear va capgirar la situació i va començar a dominar l’enfrontament. Quan faltaven pocs minuts per acabar el partit, el Collerense va aconseguir l’empat a un. Les blaves van anar a buscar el gol que els tornés a posar per davant, però al minut 94 el conjunt balear va marcar l’1 a 2 que va deixar l’Igualada sense puntuar en la primera jornada de Segona Divisió. Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Levante las Planas.