El CF Igualada femení planta cara, però acaba perdent contra l’Europa

El Club Futbol Igualada femení perd al camp de l’Europa per 2 a 1 i ara és 9è a la classificació de Primera Divisió Nacional.

Les blaves van sortir amb molta intensitat i van disposar de dues ocasions clares per marcar. De tota manera, a partir d’aquell moment, el partit va entrar en una fase d’errades i imprecisions que es va encomanar als dos equips. Tot i així, l’Europa es va avançar al marcador, tot i que poc abans del descans, Júlia Tomàs va aconseguir empatar. A la represa, el partit va seguir amb la mateixa dinàmica, fins que al minut 18 de la segona meitat, el conjunt barceloní va marcar el 2 a 1. Malgrat que ho van intentar, les jugadores de l’Igualada no van poder marcar i va acabar perdent per la mínima.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Son Sardina de Mallorca, el 4rt classificat.