icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El CF Igualada femení renovarà la majoria de la plantilla per a la temporada vinent

El conjunt blau ha fet aquest any una bona temporada i quan es va aturar el campionat per la pandèmia l’equip ocupava la 7a posició. En aquells moments faltaven 7 jornades per acabar el campionat i l’equip tenia opcions d’arribar fins al 5è lloc de la taula.

En aquests moments hi ha dues jugadores que ja han anunciat que no seguiran a l’equip, com són Marta Ortiz i Aina Vall. De la resta de jugadores s’han confirmat la continuïtat d’Elena Alert, Pauli Bohigas, Marina Salanova i Júlia Font. De cara a les pròximes setmanes aniran fent-se efectives la resta de jugadores de la plantilla. Ara, caldrà veure quan comença la lliga i quants partits se n’hauran de disputar. El més important de tot plegat és que la majoria de jugadores continuaran a l’equip i que esperen poder fer un gran paper en la nova temporada.

El coordinador del Club Futbol Igualada femení, Josep Maria Segura, considera que no cal fer gaires canvis en un equip que ha complert en les darreres temporades. A més, l’equip blau compta amb un planter amb moltes jugadores i de qualitat. Ara caldrà veure quan comença la temporada 2020-21 i quants partits se n’hauran de jugar.

Aquesta temporada, l’Igualada femení ha jugat 21 partits de lliga i ha sumat 26 punts, amb un balanç de 7 victòries, 5 empats i 7 derrotes.

tornar_radioIgualada