El CF Igualada femení s’imposa a La Roca – Penya Blanc-Blava i ja és a segona ronda de Copa Catalunya

El Club Futbol Igualada es va imposar a La Roca Penya Blanc-Blava per 3 a 1 i ja és a la segona ronda de Copa Catalunya.

El conjunt igualadí no va fer un bon partit però va saber sensibilitzar les ocasions de perill. Les jugadores rivals es van mostrar molt endarrerides i això va evitar que l’Igualada pogués desenvolupar el seu joc ofensiu. Tot i així, Laura Marcet va marcar el 0 a 1 als 7 minuts i poc abans de del descans Marina Salanova aconseguir el 0 a 2. A la represa, l’equip va millorar i es va plantar diverses ocasions a la porteria rival. Quan faltaven 10 minuts per acabar, Marina Salanova va tornar a marcar amb el que significava el 0 a 3. Tot i aixi, poc després la Roca Penya Blanc-Blava va maquillar el resultat en marcar l’1 a 3 definitiu.

Aquest diumenge al migdia el Club Futbol Igualada femení disputarà la segona eliminatòria de Copa Catalunya. Serà al camp del Femení Manu Lanzarote de Terrassa.