El CF Igualada femení s’imposa al camp de l’Sporting de Maó (1-3) i segueix pujant graons a la classificació

El Club Futbol Igualada femení va guanyar al camp de l’Sporting de Maó per 1 a 3 i ara és 6è a la classificació de Segona Divisió.

Les blaves van patir problemes en defensa a la primera part, de manera que l’equip balear va tenir opcions per marcar el primer gol. Tot i així, al límit del descans Marina Salanova va marcar el 0 a 1 un fet que va descol·locar el rival. A la represa, Mariona Marsal va aconseguir el 0 a 2 que deixava el partit molt ben encarat. Quan faltava poc per acabar el partit, Aroney González va fer el 0 a 3 que deixava sentenciat l’enfrontament. En temps afegit, l’Sporting de Maó va marcar el gol de l’honor que va suposar l’1 a 3 definitiu a favor de l’Igualada.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada femení jugarà a les Comes contra el líder del grup, el Barça B. El partit començarà a les 10 del matí.