El CF Igualada femení s’imposa al camp del Cerdanyola (2-5) i ja és líder de la fase d’ascens

El conjunt igualadí va fer un bon partit, encara que va encaixar l’1 a 0 amb un gol de penal als 14 minuts. Tot i així, les blaves es van sobreposar i van donar la volta al marcador.

Al descans, guanyaven per 1 a 2 gràcies a dues dianes de Núria Ortega i Laia Garcia. A la represa, les jugadores de l’Igualada encara es van mostrar més verticals i Laia Garcia va fer dos gols més que deixaven el marcador amb un sensacional 1 a 4. Quan faltaven 25 minuts per acabar, l’àrbitra va expulsar la jugadora de l’Igualada Míriam Bueno per doble targeta groga. El Cerdanyola ho va aprofitar per va marcar el 2 a 4. Tot i així, en temps afegit Laura Marcet va establir el 2 a 5 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Girona.