El CF Igualada femení s’imposa al camp del Girona (0-1) i fa un altre salt de gegant per assolir l’ascens a Primera Nacional

El partit es va posar malament quan als 32 minuts el conjunt gironí va aconseguir l’1 a 0. Tot i aquest contratemps, les igualadines no es van descentrar i van començar a arribar a la porteria rival amb claredat.

Tot i així, no va ser fins al minut 12 de la segona part en què Marina Salanova va marcar el que suposava l’empat a 1. A partir d’aquí, el conjunt de la capital de l’Anoia es va mostrar encara més vertical i als 65 minuts Cèlia Iglesias va fer l’1 a 2, resultat que acabaria sent definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Sant Cugat.