El CF Igualada femení s’imposa al camp del Porqueres (1-2) en un final trepidant

El partit es va encallar amb l’empat a zero, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, les blaves van buscar la manera d’avançar-se en el marcador, però no aconseguien perforar la porteria contrària.

Al tram final, les igualadines es van bolcar a la porteria rival i Marina Salanova va marcar el 0 a 1. Aquest resultat va durar molt poc perquè quatre minuts després, el Porqueres va establir l’empat a 1. Les blaves no es van conformar amb aquest resultat. Així va ser que en temps afegit, un gol en pròpia porta de la portera gironina va donar la victòria a les igualadines amb l’1 a 2 final.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita de la Fundació Terrassa.

Foto arxiu: Marc Domingo