El CF Igualada femení s’imposa al camp del Sant Pere Pescador i suma la segona victòria consecutiva

El Club Futbol Igualada femení es va imposar al camp del Sant Pere Pescador per 1 a 2, en un partit marcat per la forta tramuntana que va bufar durant tota l’estona.

Les blaves van fer una gran primera part i es van plantar diverses vegades a la porteria contrària. Aquesta insistència va fer que al minut 33, Jana Marimon aconseguís el 0 a 1, un resultat que es va mantenir fins al final de la primera part. A la represa, el Sant Pere Pescador va apostar per un joc més directe i als 5 minuts de la segona part va aconseguir l’empat a un. Malgrat tot, les igualadines no van abaixar els braços i quan faltaven 10 minuts per acabar, Maria Salanova marcar l’1 a 2, resultat que ja seria definitiu. Amb aquesta victòria, el conjunt igualadí segueix en 11a posició, tot i que ja es troba a només 3 punts per sota del 9è classificat.

Aquest cap de setmana el campionat de lliga de Segona Divisió s’atura. El pròxim partit del Club Futbol Igualada femení serà d’aquí a 2 dissabtes contra el Pardinyes.