El CF Igualada femení s’imposa al camp del Viladecans i segueix aspirant a les primeres posicions

El Club Futbol Igualada femení s’imposa al camp del Viladecans per 0 a 2 gràcies a què va marcar dos gols al tram final.

Les igualadines van jugar en un camp de dimensions reduïdes i els va condicionar el joc. Al descans, el resultat es mantenia amb l’empat a zero i no hi havia manera de desencallar el partit. A la represa, l’equip va sortir amb molta força i va arribar diverses vegades a la porteria contrària. Al final, van arribar els gols. Primera va ser Ona Barrón que va marcar al minut 67 i quan faltaven 8 minuts per acabar, Marina Salanova va fer el 0 a 2, resultat que acabaria sent definitiu. Ara, l’equip és 4rt a la classificació de Preferent, amb un partit menys.

Aquest diumenge, a les 16.30 h, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Cornellà, el líder de Preferent.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador de l’Igualada, Víctor Torrijos