El CF Igualada femení s’imposa al Pardinyes i segueix a la zona alta de Primera Nacional

El Club Futbol Igualada femení derrota el Pardinyes per 2 a 1, gràcies a un gol als últims minuts.

El conjunt igualadí va fer una bona primera part i Núria Miquel va marcar l’1 a 0 als 16 minuts. Amb tot, al cap d’un quart d’hora el Pardinyes va establir l’empat a 1, un marcador que es va mantenir fins al descans. A la represa, el conjunt lleidatà va estirar les línies i va posar problemes a la defensa igualadina. Tot i així, les blaves van reaccionar i quan faltaven 8 minuts per acabar, Ari Ramos va marcar el 2 a 1 que ja seria definitiu. Amb aquest triomf, l’Igualada ocupa el 4rt lloc a la classificació de Primera Divisió Nacional.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Levante las Planas.