El CF Igualada femení s’imposa al Pardinyes i suma la tercera victòria consecutiva

El Club Futbol Igualada femení es va imposar al Pardinyes per 2 a 0 i ha sumat la 3a victòria consecutiva.

Les igualadines van fer un bon partit, tot i que els va costar inaugurar el marcador. L’1 a 0 no va arribar fins que faltaven 10 minuts per acabar la primera meitat. Jana Marimon va encarar la portera lleidatana i la va batre amb un gran vaselina. Era un gol que feia justícia al que s’estava veient al terreny de joc. Al començament de la segona part, una bona jugada col·lectiva va acabar als peus de Marina Salanova que va establir el 2 a 0 i la sentència definitiva. Als últims instants del partit, les jugadores del Pardinyes van pujar a l’atac i van disposar d’algunes ocasions per marcar. Tot i així, el partit va acabar amb el 2 a 0 definitiu i una victòria que deixa l’Igualada en 11a posició a la classificació de Segona Divisió.

Aquest diumenge a les 16h, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del líder, el Saragossa.