El CF Igualada femení s’imposa al Sant Cugat (2-1) en un partit molt ben treballat

El Club Futbol Igualada femení s’imposa al Sant Cugat per 2 a 1 i és segon a la classificació de Preferent.

Les blaves van fer un bon partit i als 33 minuts Marina Salanova va marcar l’1 a 0 amb un fort xut des de la frontal de l’àrea. A partir d’aquí, els dos equips van disposar d’ocasions de perill, però el marcador es va mantenir fins al descans amb l’1 a 0. A la represa, les jugadores de l’Igualada van fer un pas endavant i Liam va marcar el 2 a 0. Ara bé, al cap de poc el Sant Cugat va retallar distàncies amb el que suposava el 2 a 1. Tot i així, les igualadines van saber aguantar el resultat i es van acabar sumant els 3 punts.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Cambrils.

Foto Marc Domingo: Marina Salanova