El CF Igualada femení s’imposa al Sant Cugat (4-0) i fa un altre pas important per aconseguir l’ascens

El Club Futbol Igualada Femení guanya el Sant Cugat per 4 a 0 i es manté líder a la classificació de la fase d’ascens a Primera Nacional.

Les blaves van fer un gran partit i van tornar a demostrar que són l’equip més en forma del campionat. Contra el conjunt vallesà, l’equip va sortir molt vertical malgrat que el Sant Cugat li va posar les coses molt complicades a l’inici. i Tot i així, les igualadines van aconseguir l’1 a 0 quan faltaven 6 minuts per arribar al descans amb un gol de Celia Iglesias. A la represa, les igualadines van buscar la manera d’ampliar l’avantatge. Elena Alert ho va aconseguir en marcar el 2 a 0 al minut 19 de la segona part. Al tram final, les vallesanes van estirar les línies. Amb tot, les jugadores de l’Igualada no es van deixar intimidar i en temps afegit Gina Serra i Jana Marimon van establir el 4 a 0 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Porqueres.