El CF Igualada femení s’imposa al Sant Cugat i segueix viu en la lluita per l’ascens

El Club Futbol Igualada femení derrota el Sant Cugat per 2 a 0 i ja és 3r a la classificació de la fase d’ascens a Primera Nacional.

Les blaves van fer un gran partit, tot i que al descans es mantenia l’empat a zero. A la represa, Maria Salanova inaugurar el marcador amb el que significava l’1 a 0 als 7 minuts de la segona part. Les igualadines van seguir treballant de valent en atac i al cap de 3 minuts l’àrbitre va assenyalar un penal a favor de l’Igualada. La pena màxima la van fallar, però Marina Salanova molt atenta va enviar la pilota a la xarxa amb el que suposava el 2 a 0, resultat que acabaria sent definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Porqueres.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador de l’Igualada, Víctor Torrijos