El CF Igualada Femení suma la quarta victòria consecutiva al camp del Levante las Planas (0-1)

El Club Futbol Igualada va guanyar al camp del Levante las Planas per 0 a 1 en la que significa la 4a victòria consecutiva. Els dos equips van arribar amb moltes baixes i van disputar un partit sense pressió. Tot i així, el Levante las Planas va portar la veu cantant mentre que l’Igualada intentava sorprendre al contracop. Al tram final, l’equip de Sant Joan Despí va prémer l’accelerador però a l’últim minut, la defensa igualadina Queralt Gómez va rematar una pilota amb el cap que significava el 0 a 1, un marcador que ja no es mouria més. Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Segona Divisió Femenina. El pròxim partit es disputarà el 14 de maig a les Comes contra el Cerdanyola, en que serà la darrera jornada de la temporada.