El CF Igualada femení suma la tercera victòria consecutiva (0-3) al camp del Cambrils i ja és líder de Preferent

El Club Futbol Igualada femení guanya al camp del Cambrils per 0 a 3 i ja és líder a la classificació de Preferent.

El conjunt igualadí s’ha col·locat en primera posició en sumar la tercera victòria consecutiva. Les blaves van fer una bona primera part i va arribar al descans amb un marcador favorable de 2 a 0, gràcies als gols de Miriam Bueno i Maria Gallego. A la represa, les igualadines van disposar de moltes oportunitats per marcar. Al final, va arribar el 0 a 3 definitiu amb un gol de penal que va transformar Marina Salanova.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Pallejà.