El CF Igualada femení suma un punt a Cornellà amb un gol en temps afegit

El Club Futbol Igualada femení empata a 3 al camp del Cornellà, gràcies a un gol al temps afegit.

Les blaves van començar molt bé i als 15 minuts ja guanyaven per 0 a 2, amb dues dianes de Marina Salanova. Semblava que l’Igualada tindria un partit plàcid, però no va ser així. El Cornellà va marcar l’1 a 2 al final de la primera part i el 2 a 2 a l’inici de la segona. A partir d’aquí, les blaves van buscar el gol de la victòria però aquest no acabava d’arribar. Per contra quan faltaven 4 minuts pel final, l’equip del Baix Llobregat va fer el 3 a 2. Malgrat aquet contratemps, les igualadines no es van rendir i en temps afegit Elena Alert va aconseguir l’empat a 3, resultat que ja va ser definitiu. Amb aquest empat el conjunt blau segueix com a líder de Preferent.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita de l’Andorra.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador de l’Igualada, Víctor Torrijos