El CF Igualada femení suma una gran golejada contra el Mallorca Toppfotball, que va venir amb molt poques jugadores

El Club Futbol Igualada femení aconsegueix una golejada d’escàndol contra el Mallorca Toppfotball, després de guanyar per 17 gols a 0.

L’equip igualadí va dominar de començament a final i a la mitja part ja havia sentenciat l’enfrontament. El conjunt balear va arribar amb només 9 jugadores, la majoria del filial. La diferència entren els dos equips era notable i al final dels primers 45 minuts l’Igualada ja guanyava per un clar 9 a 0. A la represa, l’equip va seguir amb la ratxa golejadora i va anar perforant la porteria contrària davant un equip que a penes oferia resistència. A la segona part, les blaves van seguir arribant amb molta comoditat i van acabar guanyant pel contundent 17 a 0 final. De fet, el partit es va acabar al minut 62 quan el conjunt balear es va quedar amb només 6 jugadores al terreny de joc per lesió. Les golejadores de l’Igualada van ser Paula Bohigas, amb 6 dianes; Jana Marimon, amb 3; Sònia Perlaza, amb dues; i Laura Blanco, Laura Ribas, Marta Bosch, Marina Salanova, Júlia Tomàs i Esther Soler, amb una cadascuna.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Primera Divisió Nacional. El pròxim partit del Club Futbol Igualada femení serà el 15 de març al camp del Levante Las Planas.