El CF Igualada femení suma una nova derrota, al camp de la Fundació Terrassa

El Club Futbol Igualada femení perd al camp de la Fundació Terrassa per 1 a 0 i ha baixat fins al 9è lloc a la classificació de Primera Divisió Nacional.

El conjunt igualadí acumula 3 jornades consecutives perdent, el que l’ha fet baixar llocs a la taula. Al camp de l’equip terrassenc, la primera part es va viure sense gaires ocasions de perill i va acabar amb empat a zero. A la represa, les blaves van fer un pas endavant, malgrat que els costava poder superar la defensa rival. Quan faltava un quart d’hora per acabar, el conjunt vallesà va fer l’1 a 0. Les jugadores igualadines van intentar contrarestar aquest gol, però el resultat en contra per la mínima es va mantenir fins al final.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Riudoms.