El CF Igualada femení surt a totes i s’imposa clarament al cuer (6-1)

El Club Futbol Igualada femení va golejar el cuer de Segona Divisió, el Porto Cristo de Mallorca, per 6 a 1. Les jugadores igualadines van anar per feina davant un equip que només porta 2 punts després de 19 partits disputats. Als 25 minuts les blaves ja guanyaven per 3 a 0, amb gols de Marta Cubí, Mariona Marsal i Marina Salanova. Poc abans del descans, el Porto Cristo va escurçar distàncies, amb un gol que suposava el 3 a 1, però que només va ser un miratge. A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va tornar a sortir a l’atac i dos gols de Mariona Marsal i un de Judit Pablos van deixar el resultat amb el 6 a 1 definitiu. Aquest diumenge, l’Igualada femení visitarà el camp del Son Sardina de Mallorca.