El CF Igualada femení topa contra el Balears, el líder de Primera Divisió Nacional

El Club Futbol Igualada femení perd al camp del Balears per 4 a 1 en un partit que va quedar decidit a la primera part.

Les blaves es van topar amb l’equip més en forma de la categoria. El conjunt mallorquí és el líder sòlid de Primera Divisió Nacional, i ha guanyat els 9 darrers enfrontaments que ha disputat. L’Igualada, per la seva part, es manté en 6a posició a la taula. L’equip de la capital de l’Anoia no va poder contrarestar els atacs de les mallorquines i al descans ja perdia per un contundent 3 a 0. A la represa, les blaves van pujar a l’atac i van disposar d’ocasions per marcar. Tot i així, quan més bé jugava l’Igualada, el Balears va marcar el 4 a 0. Quan faltaven 4 minuts per acabar, la igualadina Marina Salanova va aconseguir 4 a 1 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Girona.