El CF Igualada femení torna a fer un bon partit però acaba perdent als últims minuts

El Club Futbol Igualada femení va perdre a casa davant el Sant Gabriel per 0 a 1, en un partit que es va decidir als últims minuts.

Les blaves van fer un bon partit però novament es van tornar a trobar amb la mala sort de cara. A la mitja part el resultat es mantenia amb empat a zero i amb la defensa igualadina molt ben posicionada. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va disposar de dues ocasions clares per marcar, però no les van poder definir. L’empat a zero es mantenia al tram final, però quan faltaven 10 minuts per acabar el Sant Gabriel va aconseguir el 0 a 1, un resultat que ja seria definitiu.

Aquest diumenge, l’Igualada visitarà el camp del Mallorca ToppFotball en un partit que començarà a les 12 del migdia.