icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El CF Igualada fitxa Miguel Ángel Luque, un autèntic rodamon del futbol

El Club Futbol Igualada ha fitxat Miguel Ángel Luque, un jugador de 30 anys que ha estat als filials del Barça, At. Madrid, Vila-real i diversos equips estrangers.

Luque és un migcampista que aquesta temporada jugava al Manresa i que és un autèntic rodamon del futbol. Des que va passar a ser jugador sènior, ha militat amb 13 plantilles diferents. A banda d’estar en filials de clubs capdavanters del futbol espanyol, ha jugat a equips de Bulgària, Hongria i Romania. Ara ha aterrat al Club Futbol Igualada on espera poder assentar-s’hi i fer una gran temporada amb el conjunt de la capital de l’Anoia. Ahir a la tarda, l’entitat blava en va fer la presentació a través d’Instagram.

Miguel Ángel Luque considera que el Club Futbol Igualada és un equip que s’adapta molt bé a les seves característiques. De fet, el nou jugador de l’Igualada assegura que el fet que hagi jugat en diversos equips és una bona targeta de visita. I un dels aspectes que més valora és la integració que ha de tenir un jugador quan arriba a un nou club.

Miguel Ángel Luque és el quart fitxatge del Club Futbol Igualada per a la pròxima temporada. Les altres incorporacions són Bernat Benito, Arnau Cuadras i Sergi Casals.

tornar_radioIgualada