icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El CF Igualada fitxa Romans Carrillo, un porter consolidat que ja havia estat a la base del club blau

El Club Futbol Igualada ha fitxat el porter Romans Carrillo, un jugador de Vilanova del Camí, provinent del Figueres.

Amb la marxa d’Albert Alfonso, el conjunt blau només disposava d’un sol porter del primer equip: Pau Bosch, que va venir a començaments d’any. Ara amb l’arribada de Romans Carrillo, l’entrenador Marc Cabestany tindrà on triar. Carrillo és un futbolista de 24 anys nascut a Letònia, de pare vilanoví, i que va arribar a Catalunya quan tenia 5 anys. Després de passar pel futbol base de l’Igualada ha militat al Manresa, Sabadell i Figueres, un bagatge que li ha servit per adquirir una gran projecció al món del futbol. Reconeix que li fa molta il·lusió tornar al club on va començar la seva etapa com a futbolista i més encara tenint present que l’equip seguirà a Tercera Divisió.

“Torno al que és casa meva”, assegura, malgrat que sap que haurà de guanyar-se el lloc a la porteria. Això sí, reconeix que a categories com la Tercera Divisió, “cada cop més els equips aposten per dos porters de nivell on puguin competir, de manera que el que estigui millor és el que vagi jugant”. Aquest és el cas de la temporada passada en què al Figueres “hi havia etapes on un dels dos porters estava millor, de manera que l’entrenador anava alternant”. Això sí, afirma que arriba al club blau amb molta humilitat: “no tinc cap garantia de res perquè ningú et diu que jugaràs un nombre determinat de partits. A més, vinc amb la idea de competir amb Pau Torres que, per les referències que tinc, a banda de ser un bon porter també és un bon company”.

A més de Pau Bosch i Romans Carrillo, el Club Futbol Igualada podrà comptar amb un tercer porter, Bruno Moral, que principalment jugarà al juvenil A.

 

 

 

 

tornar_radioIgualada