RÀDIO Els imperdibles

El CF Igualada guanya a Morell (3-5), tot i patir més del compte

El Club Futbol Igualada es va imposar al camp del Morell per 3 a 5 en un partit que va tenir controlat tota l’estona. Els jugadors igualadins van arribar al descans amb un resultat molt clar de 0 a 4. Un gol de Bernat, dos de Pasquina i un altre d’Iker deixaven  l’enfrontament pràcticament sentenciat. De tota manera, a la represa els blaus es va relaxar i el Morell va marcar dos gols que situaven el marcador amb un 2 a 4. Quan faltaven 10 minuts per acabar el partit, Pau Vidal va fer el 2 a 5, encara que una vegada més el Morell va tornar a marcar amb el que significava el 3 a 5 definitiu.  Aquest dimecres, l’Igualada jugarà al camp del Suburenc, en un enfrontament que es va haver d’ajornar per la pluja.

D’altra banda, l’entrenador de l’Igualada, Dani Gimeno, no es va poder asseure a la banqueta perquè ha estat sancionat amb 5 partits a causa de la picabaralla que es va produir en l’enfrontament de la setmana passada contra l’Alpicat. L’àrbitre va reflectir a l’acte que el tècnic havia intervingut en els incidents i ha estat durament sancionat. De tota manera, el Club Futbol Igualada ha presentat al·legacions i ho ha fet amb un vídeo d’aquells incidents.