El CF Igualada guanya el Cambrils i suma la tercera victòria consecutiva

El Club Futbol Igualada va derrotar el Cambrils per 1 a 0 i ja suma la tercera victòria consecutiva.

El partit va començar amb igualtat d’oportunitats per part dels dos equips, el que feia preveure que el marcador es mouria aviat. Tot i així, l’enfrontament va arribar al descans amb empat a 0. A la represa, els igualadins van sortir per feina i als 4 minuts Bernat Sansano va aconseguir l’1 a 0 en recollir una pilota morta dintre l’àrea. Era un gol que havia de donar ales als jugadors de l’Igualada per marcar-ne més. Tot i així, el Cambrils va seguir pujant a l’atac, tot i que la defensa i el porter igualadins aconseguien desbaratar les jugades de perill. Als últims instants, el conjunt del Baix Camp es va bolcar a la porteria de l’Igualada, però el resultat es va mantenir amb l’1 a 0 final.

Aquest diumenge el Club Futbol Igualada visitarà el camp del cuer de la categoria, el Balaguer.