icon_radio

RÀDIO IN Esports

BLOG

El CF Igualada juga demà contra La Pobla de Mafumet a Les Comes

Els blaus rebran al conjunt tarragoní en el primer partit de pretemporada després de dos setmanes d’entrenaments. Els homes de Moha han estat entrenant aspectes tàctics i treballant amb molta pilota, fet que ha ajudat a que les noves incorporacions de la plantilla s’adaptin més ràpidament. Recordem que els nous jugadors son Albert Massegosa, Hicham Boumedol, Eric González i Óscar Garcia.

Serà una prova de foc pel CF Igualada, que encara amb il·lusió i moltes ganes aquest retorn a la Tercera Divisió Nacional. Tot i aquesta pujada de categoria, la preparació prèvia a l’inici lliguer no ha sigut massa diferent; la filosofia de Moha de treballar situacions reals de partit és el que li ha portat els bons resultats als blaus, i volen que aquest any es tornin a repetir les bones sensacions.

Un fet insòlit, però, ha estat l’stage que va fer la plantilla el passat cap de setmana a Solsona, que va afavorir la cohesió del grup i va servir per continuar treballant de cara a la nova temporada. El nivell es podrà comprovar, com hem dit, demà a la gespa de Les Comes a partir de les 7 de la tarda, contra un rival que ja sap el que és jugar a la Tercera Divisió i al qual s’hauran d’enfrontar al campionat domèstic. De fet, ambdós equips es trobaran a la cinquena jornada de lliga.

tornar_radioIgualada