El CF Igualada lluita fins al final, però acaba perdent davant el San Cristóbal

El Club Futbol Igualada perd contra el San Cristóbal per 1 a 2 i ara és novè a la classificació de Tercera Divisió.

El partit va començar amb domini dels dos equips i amb diverses ocasions de perill. Als 17 minuts, l’àrbitra va assenyalar un penal a favor del San Cristóbal, però el porter Jose Domingo el va aturar. A partir d’aquí els dos equips van tenir opcions per marcar però el resultat al descans es va mantenir amb empat a zero. A la represa, el San Cristóbal va sortir més vertical i va  aconseguir el 0 a 1 a la sortida d’un córner. El conjunt terrassenc va seguir assetjant la porteria igualadina i als 28 minuts va marcar el 0 a 2 en un llançament de falta. Tot i així, els blaus no van recular i a la jugada següent Genís Cargol va marcar l’1 a 2. Al tram final, els igualadins es va bolcar a la porteria contrària però no van poder marcar i van acabar sumant la tercera derrota consecutiva.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada jugarà al camp del Santfeliuenc.