El CF Igualada masculí acaba el campionat de lliga amb una derrota contra el Tàrrega

El Club Futbol Igualada masculí perd a les Comes contra el Tàrrega per 0 a 3 en l’última jornada de lliga i acaba en 8ė lloc a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van sortir verticals, amb la intenció de posar-se per davant el més ràpid possible. Tot i així, als 10 minuts l’àrbitre va xiular un penal contra l’Igualada. El porter el va aturar en primera instància, però el refús el va aprofitar el conjunt lleidatà per aconseguir el 0 a 1. A la represa, els igualadins van disposar d’ocasions per marcar, tot i que sense èxit. I als 30 minuts de la segona part, el Tàrrega va aconseguir el 0 a 2. Els blaus van buscar la manera de reduir distàncies, però pocs minuts després, l’equip de l’Urgell va aconseguir el 0 a 3 definitiu.

El Club Futbol Igualada masculí ha acabat en 8a posició i per tant es manté a Primera Catalana. Ascendeix a Tercera Divisió la Rapitenca i baixen a Segona Catalana el Solsona, l’Alcarràs, el Vista Alegre, el Gavà i el Borges Blanques.