El CF Igualada masculí aconsegueix una gran victòria al camp de l’Horta (2-4) i suma la segona victòria consecutiva

El Club Futbol Igualada masculí guanya al camp de l’Horta per 2 a 4 i ara és 10è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van començar marcant molt d’hora, amb un gol de Franc Samaniego als 2 minuts. Ara bé, el conjunt barceloní va donar la volta al marcador i va deixar el resultat amb un aparatós 2 a 1 al descans. A la represa, els jugadors de l’Igualada van estar molt concentrats i Sergi Solernou va aconseguir l’empat a 2 als 13 minuts de la segona part. Els dos darrers gols dels igualadins van arribar quan faltava poc per acabar el partit. Tommy Bejarano va fer el 2 a 3 al minut 86 i ja en temps afegit Isaac Olmo va establir el 4 a 2 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita de la Unificació Llefià de Badalona.