El CF Igualada masculí cau contra el Viladecans en un partit marcat per l’expulsió de Cristian Mulero a la mitja hora de la primera part

El Club Futbol Igualada masculí perd contra el Viladecans per 0 a 2, després de quedar-se amb 10 jugadors als 30 minuts de la primera part.

El partit va començar amb pressió alta dels dos equips i amb l’Igualada que es plantava sovint a l’àrea rival. Ara bé, a la mitja hora de la primera part els blaus es van quedar amb 10 homes per l’expulsió per doble targeta groga de Cristian Mulero. A la represa, i encara amb empat a zero, els igualadins van arribar diverses vegades a la porteria contrària, sense èxit. Tot i així, al minut 65 el Viladecans va aconseguir el 0 a 1 amb un xut des de fora l’àrea. Quan faltaven 3 minuts per acabar, els visitants van marcar el 0 a 2 de falta directa, resultat que va ser definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí jugarà al camp del Vilanova i la Geltrú.