El CF Igualada masculí cau davant el Tona en l’últim amistós, però està preparat per engegar el Campionat de Lliga

El Club Futbol Igualada masculí perd al camp del Tona per 2 a 1 en l’últim partit de la pretemporada.

Els blaus van fer un bon partit malgrat que presentaven diverses baixes puntuals, un fet que els va condicionar. Tot i així, l’equip va plantar cara durant tota l’estona i va demostrar que es troba a punt per iniciar el campionat de Lliga. El conjunt osonenc va marcar de penal als 28 minuts, però abans del descans Joel Méndez va fer el gol de l’empat també de penal. A la represa el Tona, un dels favorits per pujar a Tercera, va ser més vertical i va aconseguir marcar el 2 a 1, resultat que ja seria definitiu

Aquest cap de setmana s’inicia la lliga de Primera Catalana. El Club Futbol Igualada debutarà diumenge a les Comes contra el Valls en un partit que començarà a les 12 del migdia.