[FUTBOL] El CF Igualada masculí comença la pretemporada amb bones sensacions

El conjunt blau va caure per 1 a 0 davant el Manresa amb un gol de penal a l’últim minut. Els blaus van fer un molt bon partit davant un rival de Tercera Divisió que ja fa 3 setmanes que s’ha posat en funcionament. Els nous jugadors igualadins van saber competir i ho van fer amb bon nivell tant en defensa com en atac. A més, els tècnics van alinear 4 jugadors del juvenil perquè agafin rodatge per a la temporada. L’enfrontament es va mostrar molt anivellat durant tota l’estona. Ara bé, quan faltava un minut per acabar, l’àrbitre va xiular un penal a favor del conjunt manresà que va suposar l’1 a 0 en contra definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes La Pobla de Mafumet en el tradicional partit de Festa Major.