El CF Igualada masculí s’endú tres punts d’or en imposar-se al Solsona en una bona segona part

El Club Futbol Igualada masculí s’imposa al Solsona per 2 a 0 i ara és 8è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus es van avançar amb un gol de Max Morell als 15 minuts de la primera part. A partir d’aquí no van estar gaire encertats davant la porteria rival i el resultat per la mínima es va mantenir fins al descans. A la represa, els igualadins van sortir més verticals i als 9 minuts Franco Nantez va aconseguir el 2 a 0 en una gran rematada amb el cap a la sortida d’un córner. Els lleidatans també van tenir les seves opcions per marcar, però al final els blaus es van acabar imposant amb el 2 a 0 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí visitarà el camp del Viladecans.