El CF Igualada masculí es retroba amb la victòria contra el Vilanova Geltrú en un gran partit

El Club Futbol Igualada masculí s’imposa al Vilanova Geltrú per 2 a 0 i ja és 7è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van dominar durant tota l’estona i van tenir nombroses ocasions per incrementar el marcador. De fet, als 13 minuts Sergi Solernou va marcar l’1 a 0 gràcies a una gran rematada de cap a la sortida d’un córner. A partir d’aquí, els igualadins van seguir atacant, però sense eficàcia als últims metres. A la represa, l’equip va sortir clarament a l’atac i als 9 minuts, Franco Nantez va aconseguir el 2 a 0, un gol que donava tranquil·litat a l’equip. Als darrers minuts, els jugadors del Vilanova Geltrú van tenir ocasions per marcar, però el resultat no es va moure més i els blaus van acabar guanyant amb el 2 a 0 definitiu.

El proper partit del Club Futbol Igualada masculí serà el diumenge de la setmana vinent al camp de l’Alcarràs.