El CF Igualada masculí es retroba amb la victòria contra l’Alcarràs, en el debut de Pedro Milla a la banqueta

El Club Futbol Igualada masculí guanya l’Alcarràs per 3 a 1 en un enfrontament en què van arribar a dominar per 3 a 0.

La primera part va ser molt anivellada i amb poques ocasions de perill. A la represa, i encara amb empat a zero, els blaus van arribar amb més contundència a l’àrea rival. Fruit d’això, al minut 59 Franco Nantez va aconseguir l’1 a 0 amb un gran xut des de fora l’àrea. Tres minuts després, Miguel Ángel Luque va marcar el 2 a 0 en un llançament de falta. Els blaus en volien més i, quan faltaven 10 minuts per acabar, Oscar Oliver va aconseguir el 3 a 0. A l’últim minut, l’Alcarràs va marcar el 3 a 1, resultat que ja seria definitiu.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada masculí visitarà el camp de l’Atlètic Lleida.